18 Mei, 2010

Sibu ooo Sibu...

PRK P212 Sibu telah berlalu..
Keputusannya DAP menang dengan majoriti 398 undi..Tahniah kepada DAP dan semua petugas PR serta kepada para pengundi yang telah menjalankan tanggungjawab mereka.Aku pun turut kesana bersama-sama tiga orang rakan menjalankan tanggungjawab kami.
Banyak kenangan manis dan pahit sepanjang tempoh menjalankan tugas di Sibu..Berbagai isu dan pendekatan digunakan oleh parti yang bertanding.Macam biasa Be ends dgn hal wangnya dan keegoannya.Pembangunan dimana-mana pun depa kata hasil dari be end...Malas nak tulis banyak. Pakat tengok gambar-gambar ni dah kot..






Ni depan pusat pembuangan undi Kg Bawang Assan...air pasang..bukan banjir.


 
Ni jambatan kat perkampungan Rumah Panjang Bawang Assan..lebih 50 tahun usianya..

Ni bahan kempen be end...kalau kat Semenanjung jangan harap boleh dok terpasang disitu.


Apa pun aku respect juga kat orang Sibu...bandarnya bersih...pasarnya juga bersih...Sungainya...hehehe...macam pemimpin ameno kata dulu kat Kelantan laa...air sungai macam air teh susu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...