12 April, 2012

dimana suamiku


Ustazah hamil rayu suami pulang

SITI KHOLIJAH bersama Ainun Mardhiah (kanan) dan Adni Nawar melihat gambar Nasrul yang hilang sejak Disember tahun lalu di Kuala Nerang semalam.


KUALA NERANG - Seorang ustazah bimbang dengan nasib suaminya yang tidak pulang selepas keluar bekerja sebagai pengawal keselamatan di sebuah hospital di Alor Setar pada Disember lalu.
Siti Kholijah Ramli, 31, memberitahu, kebiasaannya suaminya, Nasrul Mohd. Fadli Saat, 33, sampai di rumah kira-kira pukul 5 petang, namun pada 20 Disember tahun lalu dia tidak pulang.
"Dia tidak menunjukkan sebarang perubahan sikap malah sempat bersalam dengan saya dan anak-anak sebelum pergi bekerja dengan menunggang motosikal kira-kira pukul 7.15 pagi," katanya ketika ditemui di rumahnya di Kampung Rambutan di sini semalam.
Siti Kholijah mendirikan rumah tangga dengan Nasrul yang berasal dari Selayang, Selangor pada tahun 2005 dan mempunyai dua orang anak iaitu, Ainun Mardhiah, 6, dan Adni Nawar, 2.
Apakah sudah hilang kasih sayang seorang suami dan seorang ayah ? Atau sudah tiada berperasaan tanggungjawab..atau mungkin telah berlaku tragedi seperti yang sering didengar sekarang ? Ataupun jika terdapat perselisihan faham..bermaaf-maafan lah..sedangkan nabi mengampunkan umatnya dan Allah jua mengampunkan dosa-dosa hambaNya yang bertaubat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...